Till salu

Danderyd - Enebyberg
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Gethagsvägen 16a

Stilrent parhus med modern arkitektur, öppen planlösning, stora fönsterpartier och hög standard. Entréplan med stora öppna och ljusa sällskapsutrymmen

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Parhus Rum:6 rum och kök, varav 4 sovrum. Boarea:130 kvm
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Tomtareal:325 kvm

Stilrent parhus med modern arkitektur, öppen planlösning, stora fönster och hög standard. Stora öppna och ljusa sällskapsutrymmen. Kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med köksö. Generös praktisk tvättstuga med groventré. Möjliga 4-5 sovrum. Två moderna och fräscha bad-/duschrum.
Vidbyggt garage med direktaccess in till huset.

Barnvänligt på plan tomt med gräsmatteytor för lek och spel. Gavelläge/hörntomt på lugn återvändsgata. Låga driftskostnader.

OMRÅDET

Dessa parhus och gruppbebyggelse byggdes 2007 efter det man rivit gamla Folkets Hus. Dessa kvarter är den äldsta delen av Enebyberg som växte upp längs med Roslagsbanan i början på förra sekelskiftet och med mestadels kringliggande äldre villabebyggelse. Parhuset ligger med omedelbar närhet till flera populära skolor och förskolor, utan att behöva passera några trafikerade vägar. Även gångavstånd till kommunikationer med bussar vid Enebybergsvägen och Roslagsbanan som tar dig in till Östra station på en kvart. Affärer och serviceutbud finns i nya expansiva Eneby Torg och Enebyängen eller med bil några minuter bort till antingen Täby Centrum eller Mörby Centrum.

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

HALL:
Trevlig och ljus välkomnande entréhall som är möblerbar och med plats för ytterkläder. Fasta garderober. Klinkergolv vid entrén som övergår i ekparkettgolv.

VARDAGSRUM:
Stort och ljust vardagsrum i öppen planlösning med köket och matplatsdel i vardagsrummet. Stora fönsterpartier från golv till tak ger ett härligt ljusinsläpp. Ljusa väggar och ekparkett på golven. Utgång till stort altandäck med nylagd trall. Här finns gott om plats för utegrupper, solstolar och grillen.

KÖK:
Modernt och stilrent Poggenpohlkök med vita släta luckor, vitvaror i rostfritt från Siemens. Smart köksö med spishäll, svart granitskiva och takhängd spisfläkt. Här kan man på barstolar även inta snabbfrukosten eller tilltugget innan middagen. I högskåp finns inbyggd ugn och micro i arbetshöjd. Integrerat med skåpsluckor finns dubbla kyl-/frysar.

SOV-/ARBETSRUM:
Ett stängbart rum som kan nyttjas som sovrum, arbetsrum, lekrum, gästrum eller liknande. Från detta rum har man också direktaccess till garaget.

BADRUM:
Smakfullt och rymligt helkaklat badrum/wc med duschhörna. Vitkaklade väggar och mörkt klinkergolv med golvvärme, wc, tvättkomod med lådförvaring.

TVÄTTSTUGA:
Praktisk tvättstuga med svartvitrutigt klinkersgolv. Groventré utifrån finns in till tvättstugan. Tvättmaskin, torktumlare och tvättho med bänkytor för klädvård, hyllor och skåp. Här finns även frånluftsvärmepump.ÖVRE PLAN

SOVRUM:
På övre plan finns tre bra sovrum. Alla tre sovrum har ekparkett och ljusa väggar. Föräldrasovrummet samt ytterligare ett av sovrummen har utgångar till en södervänd balkong. Föräldrasovrummet har högt i tak och stort fönsterparti från golv till tak. Ett stort sovrum med tre inbyggda garderober och två fönster. Detta sovrum är möjligt att dela av till två sovrum, vilket grannar har gjort, om behov finns.

ALLRUM/ÖVRE HALL:
Här finns plats för en kontorshörna alt att montera upp en vägg och få ytterligare ett sovrum, i anslutning från allrummet finns en rymlig klädkammare. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

BADRUM:
Stiligt och rymligt helkaklat badrum med vitkaklade väggar och mörkt klinkergolv med golvvärme. Kommod med dubbla handfat med lådförvaring under, badkar och wc.Byggnadssätt
Byggnadstyp:
2 plan
Byggnadsår:
2007
Grund:
Betongplatta
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Puts och träpanel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Plåtarbete:
Behandlad plåt
Fönster:
2-glasfönster isoler
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Frånluftsvärmepump med vattenburen värme
Tomten
Tomten är en gaveltomt som vetter i tre väderstreck. Tomten är barnvänlig och plan med gräsmatteytor. Tomten omgärdas av tujahäckar och stensatta murar. Tomtarea 325 m² (friköpt). Uteplats Stort altandäck i söder med generöst med plats för sittgrupper, solstolar och grillplats. Stensatt uteplats vid entrén med morgonsol. Solig balkong i söder med utgång från två av husets sovrum.
Bilplats
Vidbyggt garage med direktaccess in till huset. Plats för ytterligare en bil på uppfarten.
TV och bredband
TV:
Via fiber
Internet:
Fastigheten är ansluten med villafiber
Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen