Till salu

Danderyd - Nora
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Handelsvägen 33

Trivsam och bekväm 1-plansvilla. Bra planlösning. Stora fönsterpartier gör hela huset mycket ljust. 3 bra sovrum

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Friliggande villa Rum:4 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea:103 kvm
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Tomtareal:532 kvm

Välkommen till en trivsam och bekväm 1-plansvilla med insynsskyddat läge. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier mot söder ger ett härligt ljus i hela bostaden. Avskild sovrumsavdelning med badrum och klädkammare. Helkaklat badrum och gästtoalett. Ljust kök med utgång till terrassen. Här kan du njuta av en grön och lummig trädgård på en solig södervänd tomt. Garaget kan inredas.
Trevligt läge med närhet till skolor, barnomsorg och Danderyds golfklubb. Grönområde med motionsspår, för skogs-eller hundpromenader i stora Rinkebyskogen bara minuten bort. Utmärkta kommunikationer med buss som på 2 min tar dig till Mörby Centrum med service, stort affärsutbud och T-banan. Även andra busslinjer nära.

Rumsbeskrivning

Du välkomnas i en hall med inbyggd plats för kläder och skor samt en gästtoalett. Direkt till vänster är det ljusa köket med matplats för fyra och dörr ut till den soliga terrassen. Köksinredningen är ljus och köket är funktionellt. Ett extra praktiskt skafferi/speceriförråd finns på andra sidan hallen.

Från köket når du den fantastiskt ljusa och rymliga sällskapsdelen. Här finns det gott om plats för både soffhörna och matsalsdel. De extra stora fönstren löper längs hela väggen ut mot den soliga trädgården och det finns även här en dörr ut till terrassen. Terrassen och gräsmattan har ett härligt sydvästlläge.

I den bortre delen av villan finns sovrumsavdelningen med tre bra sovrum och en rymlig klädkammare och badrum. Badrummet är helkaklat med klinker, golvvärme, duschhörna och fönster.
Bra tvättstuga i hallen som är inredd med tvättmaskin, torkskåp, tvättho och bänk för förvaring.
Det är genomgående ekparkett i villan som är mycket välskött.
Tomten är uppvuxen och insynsskyddad med syrenhäck mot en granne och vintergröna barrväxter mot en annan.
Behöver man större yta så kan garaget inredas.

Välkommen till en härligt ljus och rymlig enplansvilla!

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
1 plan
Byggnadsår:
1960
Grund:
Betongplatta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Tegel samt eternit-skivor
Takbeklädnad:
Papp
Fönster:
Isolerglas från 2003, 2-glas kopplade från 1960
Ventilation:
Självdrag
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Vattenburen. Elpanna
Tomten
Trädgårdsomt i bästa sydvästläge med terrass och gräsmatta. Tomtarea 532 m² (friköpt) Uteplats Terrass i vinkel mellan huset och garaget. Terrassen har utgång från kök och vardagsrum.
Bilplats
Garage för 1 bil. Biluppställningsplats framför garaget.
Övrigt

OMRÅDET NORA

Nora är ett område som präglas av närheten till natursköna områden och med goda kommunikationer i riktningar som Mörby Centrum, Edsberg/Sollentuna och Enebyberg/Täby. I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, torghandel m.m.

På promenadavstånd ligger Edsviken med badplatser från både klippor och sandstrand. Vintertid när isen lagt sig är skridskoåkning eller pimpling några populära fritidsnöjen. För de familjer som föredrar poolbad, finns Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö.

Om du inte vill jogga längs Edsviken, löper på andra sidan Edsbergsvägen flera motionsspår som vintertid även lockar skidåkarna. För den golfintresserade finns Danderyds Golfbana på andra sidan vägen.

För mer information om Danderyd, besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen