Till salu

Stocksund
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Vasavägen 2b

Här finns stora, genomtänkta ytor placerade på ett smakfullt sätt. Bostaden erbjuder bland annat fyra sovrum. Stor härlig tomt för familj och vänner.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Friliggande villa Rum:7 rum och kök, varav 3-5 sovrum. Boarea:144 kvm
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Biarea:47 kvm Tomtareal:1 285 kvm

Välkommen till Vasavägen 2 B och denna välplanerade 1-plansvilla från 1980 belägen i Stocksund på plan hörntomt. Insynskyddad uteplats, friggebod och cykelförråd. Nyrenoverad groventré. Luft/vatten-värmepump och god isolering ger låga driftskostnader.

Mycket populärt läge i kommunen med närhet till Stocksundsskolan, barnomsorg och Värtan för bad och båtliv på sommaren och långfärdsskridskor på vintern.

Utmärkta kommunikationer. 100-talet meter till Stocksunds station med Roslagsbanan, mataffär och yogastudio. Även kort promenad till Danderyds sjukhus med utmärkta buss- och tunnelbane-förbindelser.

Entréplan

Välkomnande entré med kläd-, kapp- och skoförvaring. Direkt till vänster gäst WC med dusch. Vidare rakt fram och till vänster, passage till vardagsrum och kök med öppen planlösning. Till höger den avskilda sovrumsavdelningen. De flesta golv i hallar, sovrumsavdelning, kök och vardagsrum är vacker ek-parkett.

Vardagsrummet är stort och format som ett L. Här finns gott om plats för matsalsdel, bibliotek, sällskapsytor, arbetsplats samt TV-avdelning om man så vill. Utgång till den stora altanen som sommartid är husets naturliga samlingsplats. Här står grillen och om man vill ett stort matbord som ledigt rymmer ett sällskap om 12-14 sittande.

Från vardagsrummet finns passage till lekrum/gästrum som har platsbyggda garderober och utgång till altanen. Detta rum kan användas som master bedroom.

Den separata sovrumsavdelningen inrymmer idag tre sovrum, ett allrum, en inre hall och ett badrum. Vid behov kan detta utrymme med små medel disponeras om till fyra bra sovrum för den större familjen.

Köket och matplats sitter ihop med vardagsrummet via den inre hallen. Här står en braskamin för myseldning. Huset är väldigt energieffektivt (nästan på gränsen till klass B - lågenergihus) så eldning behövs ej för att hålla värmen.

Köket är smart disponerat, maskiner från Siemens och Bosch samt vinkyl från Hover. Matsalsdelen av köket har härlig rymd och plats för minst 8. Från köket nås arbets-/tränings-rummet och groventrén via ett Butlers Pantry eller grovkök. Här finns extra arbetsutrymme för matberedning, en extra tvättmaskin och husets luftvärmepanna, en NIBE VVM300 från 2010.

2016 konverterades garaget till groventré. I utrymmet som är försett med ett vackert klinkergolv med elektrisk golvvärme finns goda förvaringsmöjligheter, tvättstuga och dusch. Groventren är familjens naturliga väg in i huset. Innanför entrén skapades ett tränings-/arbetsrum. Den egna företagaren kan här få ett utmärkt hemmakontor. Alternativt finns möjlighet att göra ett hemmagym.

Vidare är huset försett med smarta lås från Yale och larm från Verisure. Dessa kan programmeras så att de kan öppnas med kod. Koderna kan styras så att de bara fungerar under vissa klockslag/veckodagar.

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
1 plan
Byggnadsår:
1980
Mark:
Kantbalkar på plint
Grund:
Krypgrund samt delvis platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Tegel, Träpanel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Plåtarbete:
Plast
Fönster:
2+1 kopplade
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Luft/vattenvärmepump Nibe från 2010
Renoveringar
2016 Byte av proppskåp till automatsäkringar
2016 Byggnation av groventré
2015 Omfärgning av fasadtegel
2012 Målning av invändiga ytskickt
Tomten
Plan grönskande trädgårdstomt med insynsskyddat läge. Tomten är barnvänlig med plats för fotbollspelande och sol hela dagen.

Tomtarea 1 285 m² (friköpt). Uteplats Altan
Övriga utrymmen
Förråd och friggebod.
Bilplats
P-plats.
TV och bredband
TV:
TV via fiber
Internet:
Bredband via fiber
Magnus Engdahl
Ansvarig mäklare
Magnus Engdahl
magnus@vincent.se
070-776 78 77

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen