Till salu

Djursholm - Ösby/Berga
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Gamla Kyrkvägen 33 B

Välkommen till en bekväm, lättskött gruppvilla. Barnvänlig lugnt område utan biltrafik. Bästa läget i området gränsandes mot skogsallmänningen i väst.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Friliggande villa Rum:6 rum och kök, varav 3-4 sovrum. Boarea:133 kvm Biarea:73 kvm Tomtareal:392 kvm

Välkommen till ett bekvämt, lättskött och välplanerad villa som är större än man tror.

Ett av de bästa lägena i områden med en ostörd baksida med härligt soligt västerläge som vetter mot skogsallmänning som kan nyttjas för t.ex. lek, vilket ger känslan av att tomten är mycket större.

Villan är normalt underhållen och i bra skick. Hela huset är ljust och luftigt. Stort vardagsrum med utgång till härligt insynsskyddat altandäck på baksidan med fina solförhållanden på eftermiddagen och kvällen. Altanen vetter mot skogsallmänningen och här på baksidan är den perfekta platsen för grillen och man njuter i sommarkvällen. Sobert kök med köks-ö och utgång till uteplats med morgonsol, perfekt för helgens långfrukost.

Inredd källare med bl.a. möjlighet till ytterligare sovrum/gästrum och ett stort allrum/hobbyrum som kan användas till mycket.

Barnvänligt bilfritt område. Lekplatser i området. Nära till naturområden för rekreation. Även nära till skolor/förskolor och kommunikationer med flera alternativ Roslagsbanan vid Ösby station ellerl bussar/tunnelbanane vid Mörby Centrum på bekvämt avstånd.

Rumsbeskrivning

Mindre entréhall. En halv trappa upp till vänster hittar du det rymliga köket med vita snickerier och mycket bra arbetsytor och gott om förvaring i skåp och lådor. I köket har full maskinell utrustning och en ambulerande köks-ö. Köket renoverades 2002. I köket finns en mycket generös matplats med gott om plats för stora middagssällskap. Här lyser förmiddagssolen in genom fönster och dubbeldörrar i glas ut till uteplatsen och framsidan av trädgården.

På motsatt sida till höger från trapphuset kommer man till det ljusa, luftiga och rymliga vardagsrummet med parkettgolv. Dubbeldörrar till leder ut till det stora altandäcket i väster.

Mellan köket och vardagsrummet finns badrummet med wc. Badrummet är helkaklat med och har klinkergolv med elvärme. Badrummet renoverades 2002.

En trappa upp till höger finns det ljusa föräldrasovrummet med dubbla klädkammare. till vänster i hallen finns två stycken barnrumm som är lika strora och spegelvända. Helkaklat duschrum/wc, klinkergolv med elgolvvärme. Duschrummet renoverades 2003.

Stora delar av källarplanet är inrett med två stora rum. Ett sovrum/gästrum och ett störe allrum. Perfekt för t.ex. tonårsbarn med sovrum och ett stort allrum.

På detta plan finns fräsch helkaklad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp, tvättho och arbetsbänk. Vitt kakel på väggar och mörkt klinker på golvet med elgolvärme och samma klinker är även arbetsbänken beklädd med. Tvättstugan renoverades 2005.

Förrådet är stort och i detta utrymme finns också varmvattenberedaren.

Välkommen till ett barnvänligt område!

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
1 ½ plan med källare
Byggnadsår:
1972
Mark:
Utreglade grundmurar
Grund:
Betongplatta
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Träpanel (ommålad 2009)
Takbeklädnad:
Plåt
Plåtarbete:
Behandlad plåt
Fönster:
Kopplade tvåglas
Ventilation:
Självdrag
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Direktverkande el, luft/luft-värmepump
Renoveringar
Omfattande renoveringar gjordes under åren 2002- 2005.
Nytt kök - 2002
Helkaklat badrum entréplan - 2002
Helkaklat duschrum ÖV - 2003
Kaklad tvättstuga i KV - 2005
Ytskikt
Tomten
Plan barnvänlig tomt. Varierande växtlighet och gräsmatteytor. Baksidan flyter in mot skogsallmänning som familjens barn leker i och därmed ger känslan av att tomten är mycket större. Tomtarea 392 m² (friköpt). Uteplats Stort trädäck på baksidan med soligt västerläge. Utgång från vardagsrummet.
Stensatt uteplats på framsidan i öster med morgonsol. Utgång från köket.
Övriga utrymmen
Förrådsbyggnad
Bilplats
Bilplats finns på gemensam parkeringsplats i omedelbar anslutning till villan. P-platsen är under skärmtak och har motorvärmare. Dessutom finns ett flertal gästparkeringsplatser.
Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen