Till salu

Danderyd - Skogsvik
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Västerviksvägen 1H

Utmärkt gavelradhus med utsikt över Edsviken. Egen tomt runt om. Låga driftskostnader. Garage och p-plats

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Radhus Rum:5 rum och kök, varav 3-4 sovrum. Boarea:111 kvm
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Biarea:44 kvm Tomtareal:441 kvm

Välkommen till Västerviksvägen 1H och detta charmig radhus med utmärkt läge i eftertraktade kvarter nära Edsviken och Baldersskolan. Radhusområdet ligger i Skogsvik helt skyddad från insyn och utan störande trafik. Delägande av garage och samfällighet ingår.

Delat ägande av väg, parkering, garage och stor gräsmatta ingår. Sjöutsikt från uteplatsen framför huset och från det övre planet med ljusa rum och stor balkong. Huset är fortlöpande renoverat och utrustat med frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme i kök och hall samt vattenradiatorer i övre plan. Biarean är en stor mycket användbar gillestuga.

Den totala uppvärmda ytan är ca 160 kvadratmeter, taxerat som 111 m² boarea och 44 m² biarea. Biarean är till stor del den trevliga gillestugan.

Rumsbeskrivning

Välkommen till en skyddad, idyllisk miljö och ett eftertraktat radhus med sjöutsikt över Edsviken. Här finns nu möjlighet att förvärva ett gavelhus med helt insynsfria rum och tomt runt om.

Du passerar det egna förrådet och uteplatsen innan du välkomnas i entréhallen som har en hel garderobsvägg och separat gästtoalett (2013).

Direkt till vänster är köket som byggdes om i sin helhet 02/03. Här är det gott om arbetsytor, förvaringsskåp och plats för umgånge.

Rakt fram är den stora gillestugan som kan användas till mycket; matsal, bio-rum, sovrum, hobbyrum, gym, vardagsrum m.m. Den räknas inte in i boarean eftersom marken utanför gör att det endast är små "källarfönster".

I anslutning till kök finns tvättstuga med dusch och bastu innanför. Vid tvättstugan finns också gott om förvaringsplats under trappan samt ett avdelat förrådsutrymme.

Från hallen leder en rak trappa upp till det ljusa, generösa vardagsrummet med en rymlig balkong utanför. Här kan du njuta av utsikten mot Edsvikens vatten. På andra sidan trappan finns tre sovrum - två mindre och ett större med utgång till baksidan. Vidare finns i detta plan ett badrum renoverat 2003.

Västerviksvägen 1H - ett idyliskt boende

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
2 plan i souterräng
Byggnadsår:
1970
Mark:
Betongplatta
Grund:
Suterrängkällare
Stomme:
Betong, lättbetong
Bjälklag:
Betong
Fasad:
Kalksandsten/Träpanel
Takbeklädnad:
Papp
Fönster:
2-glasfönster med kopplad båge
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme samt radiatorer.
Renoveringar
Uppskattade renoveringsår:
2000
Yttertaket omlaggt

2002-2003
Omdränering och isolering av grund (hela längan)
Dusch utanför bastu
Badrum i övre plan
Frånluftsvärmepump samt vattenburen värme
Kök
Hall
Elcentral

2008
Radonsug

2013
Gäst WC
Tomten
Den friköpta tomten är på 441 m². Vid entrén till huset finns en uteplats i skydd av kallförrådet med sjöutsikt.

Utöver denna fastighet ingår 1/8-del av fastigheten Växthuset 34 på totalt 4.194 m². Denna omfattar en allmänning med gräsmatta, äppelträd m.m. framför husen, garagelängan och vägen in till den grusade parkeringen.
Övriga utrymmen
På entrésidan finns ett förråd.
Bilplats
Parkeringsplats och garage (det sista garaget i längan) hör till detta radhus. Det finns också en grusad parkeringsplats framför garagelängan som ägs och nyttjas av medlemmarna och deras gäster.
TV och bredband
Internet:
Fiberkabel finns framdragen till tomtgräns (vid förrådet framför huset), dock är fastigheten ej ansluten ännu.
Övrigt

SKOGSVIK NÄROMRÅDE

Västerviksvägen 1 är en idyllisk skaftväg i ett barnvänligt, eftertraktat område. Några hundra meter bort stannar lokalbussen som snabbt tar dig till Mörby centrum och vidare till Danderyds Sjukhus. Vill du hellre promenera tar det 20-25 minuter.Ett stenkast nedanför husen finns en båthamn och strandpromenad längs Edsviken. Närområdet är fantastisk och inbjuder till många timmars naturskön motion året om. Här finns ett flertal klippbad och strandbad. Vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.I närområdet finns också Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. I badparken samlas grannarna för traditionsenligt midsommar- och valborgsfirande.Mittemot Kvarnparken är Danderydsvallen med konstgräs för de fotbollsintresserade ungdomarna. Vintertid finns en hockeyrink. I detta kvarter finns också flera utomhus tennisbanor vid Edsvikens vatten.På promenadavstånd är också en skyddad övningsbana, “trafikis” med gator, övergångsställen och trafikskyltar i miniatyr så att de små kan lära sig cykla och öva trafikregler i bästa tänkbara miljö.I kommunen finns utmärkt barnomsorg liksom bra skolor för barn från F-klass ända upp till gymnasiet. Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se.

Magnus Engdahl
Ansvarig mäklare
Magnus Engdahl
magnus@vincent.se
070-776 78 77

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen