Till salu

Enebyberg
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Cypressvägen 52

Mycket fint och tilltalande radhus med bästa läget i området. Fint kök i öppen planlösning och bra badrum. 4 sovrum på samma plan.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Radhus Rum:6 rum och kök, varav 4-5 sovrum. Boarea:121 kvm
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Biarea:4 kvm Tomtareal:182 kvm

Välkommen till Enebyberg och detta fina radhus på Cypressvägen 52. Här finns stort socialt kök och trevliga sällskapsytor i nedre plan där gränsen mellan ute och inne suddas ut. I övre plan finns avskiljd sovrumsavdelning med fyra bra sovrum och ett fint badrum. Uteplatsen på framsidan av huset har morgon/förmiddagssol och är nyligen iordningställd i ZEN-stil, här finns också ett vattenfall som porlar avkopplande. Uteplatsen på baksidan har kvällssol och är en utmärkt plats för grillmiddag.

Cypressvägen är en återvändsgata och bostadsläget är mycket bra med barnvänliga omgivningar och naturnära läge med promenadavstånd till både Rinkebyskogens stora naturområden och Rösjöns fina badplatser. I området som uppfördes 1966 finns en stor allmänning med lekpark och stora plana ytor för spring, lek och spel.

Närhet till populära förskolor och skolor. Nära till kommunikationer vid Enebytorg och till Roslagsbanan som tar dig in till Östra station på cirka 15 minuter. Affärer och serviceutbud finns på Eneby Torg och Enebyängens handelsplats eller med buss/bil några minuter bort till antingen Täby centrum eller Mörby centrum.

Rumsbeskrivning

Välkomnande hall med klinkergolv, golvvärme och plats för kläd och kapp-avhängning. Gäst-wc i anslutning till hallen. Sällskapsdelen har vid renoveringen öppnats upp och utgör nu en enda stor och ljus enhet med en hög trivselfaktor. Härligt vardagsrum med genomgående ljusinsläpp och plats för matsalsdel med utgång till solig uteplats i sydväst med markis. Modernt och fullt utrustat kök med vitlackade skåpluckor, vitvaror i borstat stål och induktionsspis. Även här finns härliga ytor för umgänge och att disponera för en matplats. Slutligen finns på detta plan ett sovrum/gästrum som vetter mot entrésidan och en praktisk tvättstuga med klinkergolv och bra arbetsytor.

Trapphuset har ljusinsläpp via takkupa samt en vacker ektrapp som leder upp till en övre hall och fyra bra sovrum. Föräldrasovrummet har gott om plats för att skapa t.ex. en arbetshörna eller en "walk—in closet" eller liknande, samt utgång till balkong i sydväst med trätrall. Snyggt helkaklat badrum med badkar, duschhörna, takfönster och golvvärme. Genomgående nya fina trägolv av ek i hela huset. Extra ljusinsläpp via takkupor.

Rymligt garage i länga med plats för 2 bilar i anslutning till huset. En av garageportarna har portautomatik.

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
Radhus i 2 plan
Byggnadsår:
1966
Mark:
Betong
Grund:
Betongplatta
Stomme:
Betong, lättbetong
Bjälklag:
Betong
Fasad:
Betong
Takbeklädnad:
Papp
Plåtarbete:
Galvaniserad plåt
Fönster:
Isolerglas samt 2 glas kopplade i bågar
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Direktverkande el
Renoveringar
2009 Kök, badrum, ytskikt.
2015 Tilläggsisolering, byte av taksarg
Tomten
Tomtarea: 182 kvm
Magnus Engdahl
Ansvarig mäklare
Magnus Engdahl
magnus@vincent.se
070-776 78 77

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen