Till salu

Danderyd - Nora
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Hästhagsvägen 37

Klassisk funkisvilla med unikt högt läge med magnifik utsikt i tre väderstreck över Edsviken och nejden. Sol hela dagen.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Friliggande villa Rum:6 rum och kök, varav 3-4 sovrum. Boarea:160 kvm Biarea:43 kvm Tomtareal:1 154 kvm

Klassisk och tidstypisk funkisvilla med ett magnifikt och unikt högt läge på toppen av Nora-berget. En av Danderyds högst belägna villor med panoramautsikt i tre väderstreck över Edsviken och nejden. Ulriksdals Slott i blickfånget som likväl skyline över Kista med Kista Tower och hotell Victoria Tower.

Hela villan är mycket ljus. Villan är tillbyggd 2004. Fräscht modernt renoverad genomgående hållet i vitt. Öppen planlösning. Exklusivt designat Bulthaup-kök med köksö och vitvaror av tysk kvalitet. Påkostat belysningssystem projekterat av Konkret Lightning Design. Snickerier, lister socklar, m.m. monterade av Ålbergs Finsnickeri. Fräscht helkaklat badrum från 2010. Låga driftskostnader.

Mycket eftertraktade kvarter på Nora-berget med närhet till kommunikationer, skolor och barnomsorg, Danderydsvallen för idrottsaktiviteter och populära Kvarnparksbadet med tempererat utomhusbad och bl.a traditionellt Valborgs- och midsommarfirande.

RUMSBEKRIVNING

Entréplan

Ytterdörren är en specialtillverkad gedigen ekdörr. Välkomnande hall med platsbyggd garderob. Redan här i hallen slås man av ljuset och den öppna planlösningen. Kappavhängning. Gästtoalett i anslutning till entrén. Till höger i entréhallen finns trapphuset med trappa både upp till övre planet och ner till källaren.

Rakt fram från hallen kommer man till vardagsrummet. Härligt ljust och fräscht och mitt i rummet finns altandörr som leder ut och ner till tomten och ett soldäck. I vardagsrummet finns en öppen spis med insatskassett. Öppen planlösning mot köket och matrummet. Mycket exklusivt Bulthaup-kök med svagt ljusgråa matta skåp och luckor. Köksö med spishäll och beredningsytor, lådor för förvaring i köksön. Glasade altanpardörrar leder ut från två ställen från köket och matrummet ut till en härlig altan med högt läge.

Påkostat belysningssystem med infällda stora spotlights genomgående i entréplanet har designats av Konkret Lightning Design. Fina massiva stavparkettgolv i ek i hela entréplanet.

Övre plan

Övre hall. Spotlightsramp i hallen. I hallen finns plats för klädförvaring. 3 st bra sovrum, samtliga 3 sovrum har utgång till balkongen som sträcker sig längs med hela S/V-fasaden från vilken utsikten är bedårande.

Bad-/duschrum, fräscht nyrenoverat 2010 i modern design. Badrummet har både inkaklat badkar och duschplats. Marmormosaik och klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Komod/tvättställ med Corian bänkskiva och duschblandare och armaturer från Tapwell. Elgolvvärme i utrymmet.

Källare

Ett allrum/TV-rum perfekt för ungdomar att smita undan till. Rummet kan ev. nyttjas som ett 4:e sovrum. Klinker på golvet och en källarentré leder direkt in i rummet. Innanför rummet finns ett förrådsrum där även bergvärmeanläggningen finns installerad. Från förrådsrummet finns dörr till tillbyggnadsdelens krypgrund.

Nyrenoverad (2015) helkaklad tvättstuga. 2 st tvättmaskiner och vattenburen golvvärme. Innanför tvättstugan ligger duschutrymme och en toalett också detta utrymme med vattenburen golvvärme.

Trappförråd/matkällare.


Byggnadssätt
Byggnadstyp:
2 plan med källardel
Byggnadsår:
1936
Mark:
Leca-sten, betong hålsten
Grund:
Grundsulor, krypgrund i tillbyggnadsdel
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Puts
Takbeklädnad:
Plåt
Plåtarbete:
Behandlad plåt
Fönster:
Kopplade fönster, 2 glas
Ventilation:
Självdrag
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Bergvärme (nyinstall. 2014)
Tomten
Skaftväg från Hästhagsvägen leder upp till huset och tomten. Tomten är S/V-vänd. Magnifikt högt belägen med panoramautsikt över Edsviken och nejden. Plana gräsmatteytor på sidorna. Stort soldäck. Stödmur med smidesräcke. Tomtarea 1 154 m² (friköpt). Uteplats Stor altan med högt soligt läge utanför köket. Trappa leder ner till tomten.
Stort soldäck helt fritt från insyn. Balkong längs med hela söderfasaden med utgång från alla tre sovrummen.
Bilplats
Plats för ett par bilar uppe vid huset. Stor yta belagd med marsksten.
TV och bredband
Internet:
Villafiber indraget i huset.
Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen