Till salu

Danderyd - Nora
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Näckrosvägen 4

Välskött kedjehus nära kommunikationer. Vardagsrum med öppen spis, 3-5 sovrum. Plan uppvuxen tomt och stor terrass.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Kedjehus Rum:5 rum och kök, varav 3-4 sovrum. Boarea:161 kvm
Areauppgifter enligt uppmätning.
Biarea:10 kvm Tomtareal:430 kvm

Välkommen till ett modernt, fräscht och barnvänligt boende i en lummig och lugn miljö mitt i Danderyd nära allmänna kommunikationer, daghem, skolor och bad. Härliga sociala sällskapsytor med fina oljade parkettgolv och öppen spis. 3-5 sovrum. Smakfullt och genomtänkt nytt kök med plats för många middagsgäster och med direktaccess till stor och solig terrass utanför. Plan uppvuxen trädgårdstomt i rakt söderläge.

Entréplan

Vid entrén finns ett generöst förråd. Hallen är välkomnande och öppen med fint ljusinsläpp tack vare glasad altandörr ut mot trädgård samt fönsterpartier vid entrédörren. I hallen ligger ett snyggt och praktiskt klinkergolv med värme och det är gott om plats för klädavhängning och förvaring. Direkt till vänster finns en rymlig walk in closet samt ett stort sovrum med oljat parkettgolv.
Innanför entréhallen och kapprummet finns husets nyrenoverade inre hall med utgång till terrassen och trädgården. I anslutning till inre hall finns husets tvättmaskin och torktumlare och även en ingång till teknik/pannrummet.

Det nyrenoverade köket är rymligt, ljust och mycket trivsamt med delvis nya vitvaror, arbetsytor i granit bra arbetsytor och kökssnickerier från Noblessa. Här kan hela familjen och vänner samlas och sommartid är den stora terrassen utanför flitigt nyttjad.

Bredvid köket ligger allrummet/biblioteket, här var tidigare två mindre sovrum som lätt kan återställas för den som önskar. Mycket fina parkettgolv som är oljade.

Vägg i vägg med allrummet finns ett rymligt sovrum.
Utanför detta sovrum är det kaklade duschrummet med skön golvvärme. Här finns bl.a. duschhörn, handdukstork, handfat och ett praktiskt vädringsfönster. Bredvid duschrummet är en separat toalett.

Trappan upp till det övre planet har ett klassiskt 50-talsräcke. Här uppe finns ett ljust och stort allrum och en mysig öppen spis. Även här, liksom i de flesta av husets övriga rum, utgörs golvet av en oljad ekparkett.

Sovrummet på detta plan är stort med gott om förvaring i garderober och klädkammare. På detta plan finns också en toalett.

Detta är en perfekt och eftertraktad familjebostad med närhet till det mesta! Huset har genomgripande renoverats under åren av såväl nuvarande ägare som föregående ägare.

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
1 ½ plan
Byggnadsår:
1958
Grund:
Grundsulor samt gjuten betongplatta
Stomme:
Lättbetong och trä
Bjälklag:
Betong
Fasad:
Träpanel och puts
Takbeklädnad:
Betongpannor, papp
Plåtarbete:
Plåtisol
Fönster:
2-glasfönster
Ventilation:
Mekanisk från- och tilluft, självdrag
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Vattenburen. Elpanna
Renoveringar
Fastigheten har fortlöpande renoverats och underhållits.
Tomten
Tomten är plan, grönskande och lättskött. Terrassen på baksidan är stor med plats för flera trädgårdsgrupper och tomten är omgärdad av syrenhäck och staket. På framsidan finns en liten uteplats som är inramad med häck och insynsskydd i trä. Tomtarea 430 m² (friköpt). Uteplats Träbelagd stor terrass med söderläge. Nås från såväl kök som hall. Mindre uteplats med sen kvällssol på husets entrésida.
Bilplats
Vid entrén till huset finns en stensatt uppställningsplats för två bilar.
TV och bredband
TV:
Fiber
Internet:
Fiber är indraget för TV och internet.
Övrigt

NORA NÄROMRÅDE

Näckrosvägen är en lugn villagata i ett barnvänligt, eftertraktat område. Ett stenkast bort stannar lokalbussen som snabbt tar dig till Mörby centrum och vidare till Danderyds Sjukhus. Vill du hellre promenera tar det c:a 15 minuter. I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, torghandel m.m.På barnvänligt gångavstånd ligger Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. I badparken samlas grannarna för traditionsenligt midsommar- och valborgsfirande.Strax bortom Kvarnparken är Danderydsvallen med konstgräs för de fotbollsintresserade ungdomarna och hockeyrink på vintern. I detta kvarter finns också flera tennisbanor utomhus vid Edsvikens vatten. För den golfintresserade finns Stockholms golfklubb som inte bara bjuder på fin golf och förnämlig mat, utan som vintertid även nyttjas av skidåkare och pulkaåkande barn med familjer.En liten bit bort finns båthamn och strandpromenaden längs Edsviken som är helt fantastisk och inbjuder till många timmars naturskön motion. Här finns också ett flertal klippbad och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.Det är nära till utmärkt barnomsorg liksom bra skolor för barn från åk 1 ända upp till gymnasiet. Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se.

Anders Tjärnvall
Ansvarig mäklare
Anders Tjärnvall
anders@vincent.se
0708-755 170

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen