Till salu

Stocksund
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Sturevägen 26B

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Friliggande villa Rum:11 rum och kök, varav 6-7 sovrum. Boarea:185 kvm
Areauppgifter enligt uppmätning.
Biarea:83 kvm Tomtareal:1 298 kvm

Välkommen till denna stora och rymliga villa uppförd av nuvarande ägare 1973. En och en halvplans villa med hel inredd källare delvis i souterrain. Huset är ogenerat beläget mitt i kvarteret på en plan och fin tomt om 1.298 kvm. Ljust och välplanerat med stora sällskapsytor och hela 6 möjliga sovrum. Huset erfordrar helt naturligt renovering och modernisering men kan åter blomma ut i sin fulla prakt med en ny ägare. Avskild uthyrningsdel i husets källare. 3 st bad/duschrum och bastu. Gångavstånd till Stocksunds torg, skolor, daghem och kommunikationer.

Entréplan

Välkomnande och luftig entréhall med högt i tak och möjlighet till kappavhängning. Stort kök med rejäl matplats som är tidstypiskt avdelat från köket med vy ner över trädgården. Ljust och öppet vardagsrum med stora fönster i söder och utgång till terrass/balkong i västerläge. Allrum med utgång till södervänd uteplats under tak. Två sovrum med flera välplanerade garderober. Badrum samt tvättstuga/pannrum med groventré.

Övre plan

Stort sällskapsrum med takfönster som enkelt skulle kunna göras om till ett master bedroom. Två mindre sovrum i svalt österläge samt duschrum med takfönster. Övre planet innehåller även tre klädkammare samt stora ytor i kattvindar. Vind finns och nås via lucka i innertaket.

Källarplan

Gillestuga med fönster i två väderstreck. Allrum med stora fönster i söderläge och egen utgång till trädgården och intilliggande stenlagd uteplats. Här finns även ett fullt utrustat pentry, två rymliga sovrum, duschrum med bastu samt separat wc. Om man önskar är en del av källaren helt avskiljbar med egen ingång och lämplig som uthyrningsdel.

Säljare är ett dödsbo där dödsbodelägare aldrig själv bott i huset. Köpare uppmanas och välkomnas att göra önskade egna besiktningar. Dödsboet önskar friskriva sig vad gäller husets skick.

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
1 ½ plan med inredd källare
Byggnadsår:
1973
Mark:
Leca sten
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Träpanel och måttanpassade skivor
Takbeklädnad:
Betongpannor
Plåtarbete:
Galvaniserad målad plåt
Fönster:
2-glasfönster
Ventilation:
Självdrag
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Kombipanna med olja eller el
Renoveringar
Yttertaket nyligen omlagt. Utvändigt målningsarbete. Panna utbytt 2009. Vitvaror succesivt utbytta.
Tomten
Eget skaft leder upp till huset som ligger insynsfritt och soligt mitt i kvarteret. Plan trädgårdstomt som vetter mot söder. Tyst och otrafikerat läge. Uteplats Två terrasser som nås från vardagsrum resp allrum. Stenlagd uteplats på tomten.
Bilplats
Parkering för flera bilar invid huset.
TV och bredband
TV:
Fiber
Internet:
Fiber
Anders Tjärnvall
Ansvarig mäklare
Anders Tjärnvall
anders@vincent.se
0708-755 170

Simon Modig
Fastighetsmäklare
Simon Modig
simon@vincent.se
0702-01 17 70

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen