Till salu

Örby
Alla bilder

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Råbyvägen 33

Typ:Parhus Bostadsrätt Rum:4 rum och kök, varav 2-3 sovrum. Boarea:103 kvm Biarea:3 kvm Tomtareal:1 206 kvm

SÖDERLÄGE MED KVÄLLSSOL - OBELÅNAD FÖRENING - LÅG AVGIFT - PARKERINGSPLATS INGÅR - EXTRA FÖRRÅD INGÅR!

Inom kort påbörjas byggnationen av två optimerade bostadsrättsparhus i populära Örby. Dessa parhus är otroligt yteffektiva med stora fönsterpartier längs med hela långsidan som skapar en luftig och öppen känsla med bästa ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan sällskapsrum och kök med dubbla utgångar till stor terrass om ca 30 kvm i strålande sydväst-läge. Genomgående för bostäderna är dess höga standard och smakfulla materialval, där köket är från Marbodal, samtliga vitvaror från Siemens och alla fönster har extra höjd. Vidare har man komforten av golvvärme, två badrum med både dusch och badkar, en separat tvättstuga och möjligheten att påverka sin planlösning på övervåningen innan tillträde.
Till varje bostad så ingår parkeringsplats och ett eget förråd. Tillträde Q4 2021.

Välkomna att göra Er intresseanmälan för att inte missa viktig information innan Säljstart i Januari!

Priser mellan 6.795.000 - 6.995.000 kr.

Vid önskan om hjälp med bankkontakt för lån till bostaden, vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Rumsbeskrivning

-- Entréplan --
HALL
Välkomnande hall med trappa upp till övervåningen. Goda avhängnings möjligheter samt förråd under under trappan för förvaring. På golvet ligger klinker med underliggande golvvärme.

KÖK
Toppfräscht kök med stilrena materialval. Fullt utrustat med stor kyl och frys, varmluftsugn och inbyggd micro i arbetshöjd, diskmaskin, induktionshäll och fläkt med utsug. Här finns gott om förvaring tack vare alla skåp och ultimata arbetsytor med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Snygg köksdesign med ljusa köksluckor i kombination med bakomliggande stänkskydd ovan bänkskiva i laminat. Modernt lackat ekgolv skapar en rustik och gedigen känsla som är genomgående för hela huset. Bra belysning tack vare infällda spotlightarmaturer i tak.

VARDAGSRUM
Socialt och rymligt vardagsrum i öppen planlösning till köket. Spatiösa fönster med låg bröstning gör att rummet otroligt ljust. Genom dörrar i glas når man ut till altanen i härligt sydvästläge som både förlänger ytan och användningen av vardagsrummet. Här finns gott om plats för det stora middagssällskapet samt en väl tilltagen soffgrupp med övrigt loungemöblemang. Stilrena materialval och vitmålade väggar.

BADRUM
Stort helkaklat badrum med vattenburen golvvärme, kombinationsdusch, vikbara duschväggar i glas, handfat med underliggande kommod och ovanhängande spegelskåp samt WC.

TVÄTTSTUGA
Rymlig tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare och egen frånluftsvärmepump. Ovan maskinerna finns ett väl tilltaget väggskåp för bästa förvaring av linne och handdukar.

-- Övervåning --
ALLRUM
Väl tilltaget och enkel möblerat allrum med stora fönster och härlig vy över området. Detta allrum kan genom tillval ändras om till ett ytterligare sovrum.

MASTER BEDROOM
Generöst sovrum med fönster i två väderstreck och som med lätthet rymmer dubbelsäng och övrigt sovrumsmöblemang. Optimalt med förvaring i stor Walk-in-closet.

SOVRUM 2
Sovrum med plats för säng och övrigt möblemang. Detta rum går även bra att använda som arbetsrum.

BADRUM
Helkaklat badrum med underliggande värme. Här finns badkar med duschslang, Två stora handfat med underliggande kommod med ovanhängande spegel samt wc.

ÖVRIGT
All golvvärme är vattenburen.
Delat ägande godkänns.
Juridisk person OK.

ARKITEKTENS ORD

Husen är ritade av Anders Rotstein, arkitekt på välrenommerade byrån Sandellsandberg.
Arkitektens ord:

Två parhus är placerade i tomtens längdriktning, med kortsidan mot gatan. Entréerna nås från husens östra sida där större vertikala burspråksfönster ovan entrédörrarna tillsammans med husformen ger parhusen en tydlig egen karaktär.
Fasaden är klädd med liggande fasadpanel i varma färger, ett hus i ljusgult och ett i en rosaröd kulör. En färgskala som även finns bland de befintliga husen i närheten.

I markplan har husen generösa glaspartier mot terrassen och kvällssolen i väst.
Allrummet i markplan är drygt 8,5 meter långt och rymmer utan problem ett långbord för den stora släktmiddagen. Ett generöst kök med en köksbänk på nästan 4 meter är placerat mot rummets kortsida.

När vi ritat dessa parhus har vi även skapat ordentligt med förvaring i markplan då vi vet att det uppskattas. Vid sidan av köket finns ett förrådsutrymme där även tvättmaskin och värmepanna är placerad. Ett bra utrymme för att gömma det som inte behöver finnas framme. I direkt anslutning till hallen finns ytterligare förrådsutrymme under trappan.

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
Parhus i 2 plan
Byggnadsår:
2020
Mark:
Betong
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Liggande träpanel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Fönster:
3-glasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Frånluftsvärmeump
Tomten
Tomtarea: 1 206 kvm
Driftskostnad
Vatten/avlopp:
1 000 kr
Hushållsel:
12 000 kr
Summa:
13 000 kr/år

DOKUMENT

Fasad_Fram_Bak.pdf Fasad_Kortsida.pdf Situationsplan_201119.pdf


INTRESSEANMÄLAN

Simon Modig
Ansvarig mäklare
Simon Modig
simon@vincent.se
0702-01 17 70

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen