Danderyds mest anlitade mäklareDjursholm | Stocksund | Danderyd | Enebyberg

Bergåsstigen 2A Danderyd - Klingsta


Typ: Bostadsrättsradhus
Rum: 5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea: 110 kvm
Pris: 7 950 000 kr
Avgift: 6 500 kr
Magnus Engdahl

Magnus Engdahl

Ansvarig mäklare

Bilder


Planritning


Karta


Beskrivning


Äntligen ett mycket populärt & lättskött Townhouse i Klingsta till salu. Soliga uteplatser. Utmärkt bostadsläge nära till allt. Välkommen till detta praktiskt taget nybyggda, exklusiva boende med effektiv planlösning. Perfekt läge nära Mörby C i uppvuxna villakvarter. Högsta standard på materialvalen, vattenburen golvvärme och stora fönsterpartier som ger härlig atmosfär. Uteplatser med sol hela dagen och takterrass. Lättskött tomt med bilplats och laddbox för el-bil. Entréplan med öppen planlösning, två helkaklade badrum, tre sovrum och möjlighet till ett fjärde i oinrett vindsutrymme. Detta är en perfekt bostad för dig som söker radhusboendets fria ytor och uteplatser men med bostadsrättens bekväma vardag. Ett boende som måste upplevas på plats!

Från Bergåsstigen är det inte långt till många natursköna platser. Strandpromenaden längs Edsviken är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare. I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av butiker, välsorterad mataffär, systembolag, läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, torghandel m.m.

Bra skolor för barn i alla åldrar finns på gångavstånd liksom en mängd fritidsaktiviteter. Kevinge Golfklubb finns på promenadavstånd. Den bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkaåkande barn med familjer.

Rumsbeskrivning


Hallen har klinkergolv och gott om plats för kläd och kapp-avhängning vidare finns ett helkaklat badrum med klinker, dusch, wc, handdukstork och kommod. Det är vattenburen golvvärme i två av planen och genomgående fint oljadt enstavsparkett i hela huset. I entréplanet är det öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier på båda sidor ger fint ljusinsläpp. I mitten är trappan till övre plan. Köket, från Marbodal, har ljusa snickerier och är fullt utrustat med b.la induktionsspis, vinkyl och mycket bra förvaring. Här finns stora ytor för matberedning. Öppen och ljus matplats vid fönstret mot framsidan. Gränsen mellan kök och vardagsrum är flytande, vardagsrummet har en väggfast bokhylla som löper utmed förlängningen av kökssnickerierna. Stora skjutbara fönsterpartier från vardagsrummet leder vidare ut till en terrass med trädäck. Under trappan finns tvättstugan med tvättpelare, värmepanna, tvättho och förvaring.

Trappan från nedre plan landar i ett allrum med magnifik rymd öppet upp till nock och ljus insläpp från takfönster. I detta plan finns tre bra sovrum och ett helkaklat badrum med badkar samt handdukstork. Två av sovrummen har garderober och det största har klädkammare.

Från allrummet i mellanplan leder en trappa till övre våningen. Här finns ett vindsutrymme som idag används som förvaring, men som med små medel kan konverteras till ett ytterligare sovrum. Vidare i detta plan ligger en stor takterrass i bästa västerläge.

Uteplatsen på framsidan vetter mot väster och är väl skyddad av grönskande häckar och staket. Här finns alla möjligheter att hänga i solen, njuta av grönskan och prakten från de välplanerade buskarna. Allt utan den ångest som en oklippt gräsmatta kan framkalla.

Byggnad


Byggnadstyp: 2 plan samt vind
Byggnadsår: 2016
Uppvärmningssystem: Vattenburen golvvärme

Bilplats


Utöver parkeringen på framsidan av huset har föreningen 10 st garageplatser för bil samt 1 st för MC. Vid skrivande stund finns en bilplats ledig och hyran är 1250 kr / månad.

TV och bredband


TV: TV via bredband Internet: Fiber är indraget.

Ekonomi, månadsavgift


6 500 kr/mån

Driftskostnad


Uppvärmning: 500 kr
Försäkring: 200 kr
Renhållning: 350 kr
Hushållsel: 400 kr
Summa: 1 450 kr/mån

I månadsavgiften ingår vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för uppvärmning och hushållsström som ovan (nuvarande ägare har förbrukat ca 7500 KWh/år).

Föreningen


Namn: Brf Bergåsstigen
Antal lägenheter: 9 st
Andel i föreningen: 11.11%

Föreningens fastighet består av 9 Townhouse och ett garage med 10 parkeringsplatser och en MC-plats.

Intresseanmälan


Läs mer

Senaste bostadsobjekten